Συστατικά

Η Jurlique έχει περάσει περισσότερα από 25 χρόνια ανακαλύπτοντας ισχυρά, οργανικά και βιοδυναμικά συστατικά. Από το βιοδυναμικό αγρόκτημά μας στην Αυστραλία, μέχρι τις κορυφαίες φυσικές καινοτομίες μας, έχουμε ¨ξεκλειδώσει¨τις δυνατότητες συνδυασμού της φύσης με την επιστήμη για να δημιουργήσουμε προϊόντα υψηλής απόδοσης.

Η βιοδυναμική καλλιέργεια προσφέρει όλα τα οφέλη της οργανικής και ακόμη περισσότερα. Πρόκειται για πλήρη παραίτηση από τη χρήση χημικών ουσιών και την εφαρμογή βιολογικών πρακτικών όπως ο εμπλουτισμός του εδάφους και η αναγέννηση. Περισσότερα από αυτό όμως, πρόκειται για το συντονισμό της φάρμας σύμφωνα με τους ρυθμούς της φύσης και την προσαρμογή της συγκομιδής ανάλογα με τους κύκλους της γης.

Δεν συμφωνούμε με την άποψη ότι το όμορφο δέρμα ξεκινάει από το εργαστήριο. Πιστεύουμε ότι καμία συνθετική φόρμουλα δεν μπορεί να συγκριθεί με τη δύναμη της φύσης για να προωθήσει λαμπερό, υγιές δέρμα. Για το λόγο αυτό η Jurlique ανέπτυξε την τεχνική της Ενδογενούς μεθόδου. Αυτή η προσέγγιση μικρής κλίμακας που υποστηρίζεται από γενιές έρευνας και ανάπτυξης αντλεί τα ισχυρά στοιχεία που υπάρχουν στα βοτανικά μείγματα, τα απομονώνει, τα εμπλουτίζει και τα επανασχηματίζει για να είναι μεγαλύτερα από το άθροισμα των μερών τους. Με την απελευθέρωση του πλήρους δυναμικού της φύσης, έχουμε αποδείξει ότι τα σκληρά χημικά σκευάσματα δεν έχουν καμία χρησιμότητα. Η αληθινή ομορφιά ξεκινάει από τη γη.